KRAHINA E MATITKjo hapësirë e blogut i dedikohet Matit dhe matjanëve (të lindur apo me origjinë). Këtu, as shitet, as blihet, thjesht kontribohet !


"…Prashtu, o Zotëni e shokë e vllazën, tashti ende sa asht moti e koha, eni nqohemi e nçelnjem sytë pakzë vetë ndë vehte, mos na gjenjë mortja me sy të mbërshelë e tue fjetun ndë gjumët të pakujdesit, me vdjerrë Rregjënin e qiell’et…"

 

Pjetër Budi (Gur i Bardhë, Mat)

nga parathënia e veprës

Pasqyra e të Rrëfyemit