Ekspozita në Muzeun Kombëtar “Trëndafili i bardhë” kushtuar Mbretëreshës Geraldinë (2 – 30 Tetor)


Princ Leka Zogu II
Princ Leka Zogu II

 

Të nderuar Miq,

 

Ju presim në Muzeun Kombëtar më 2 tetor 2019 për hapjen e ekspozitës së përbashkët mes Shqipërisë dhe Hungarisë, kushtuar Trëndafilit të bardhë, Mbretëreshës Geraldinë.

 

Ekspozita do të qëndrojë e hapur deri më 30 tetor.

 

Princ Leka Zogu II

 

Expostion “La Rose blanche” dédiée à la reine Géraldine

Chères amies, chers amis

 

Nous vous attendons le 2 octobre 2019 au Musée National d’Albanie dans le cadre de l’exposition albano-hongroise dédiée à la « Rose blanche », la reine Géraldine.

 

L’exposition sera ouverte au public jusqu’au 30 octobre.

 

Prince Leka Zogu II

Princ Leka Zogu II
Princ Leka Zogu II