Portreti i rrallë i Gjergj Kastriotit Skënderbeut me shpatë në dorë dhe helmetën pranë këmbëve (Viti 1660)Nga Aurenc Bebja*, Francë – 28 Janar 2018

 

Në fillimin e veprës me titull “Scanderbegus hoc est vita et res strenue feliciterque gestae, Georgii Castrioti, Epiri regis, ob magna facta Scanderbegi dicti, contra Turcarum immanitatem & perfidiam, ...” të autorit Georgio Bartholdo Pontano, gjejmë një portret të rrallë të heroit tonë kombëtar, të cilin, Aurenc Bebja, e ka sjellë për publikun shqiptar, nëpërmjet blogut të tij  Dars (Klos), Mat – Albania” :

 

Burimi : Blogu © Dars (Klos), Mat – Albania – https://www.darsiani.com/la-gazette/portreti-i-rralle-i-gjergj-kastriotit-skenderbeut-me-shpate-ne-dore-dhe-helmeten-prane-kembeve-viti-1660/

 

 

Publikuar në :

 

http://www.kultplus.com/trashegimia/ky-eshte-portreti-rralle-gjergj-kastriotit-skenderbeu-foto/

 

http://opinion.al/portreti-i-rralle-i-gjergj-kastriotit-skenderbeut-me-shpate-ne-dore-dhe-helmeten-prane-kembeve/

 

http://www.kohajone.com/2018/01/28/portreti-i-rralle-i-skenderbeut-me-shpate-ne-dore-dhe-helmete-foto/

 

http://www.syri.net/arte-media/130356/portret-i-rralle-i-skenderbeut-ne-1660-me-shpate-ne-dore-dhe-perkrenare-prane-kembeve/

 

http://www.njekomb.com/?p=72443

 

http://www.gazetatema.net/2018/01/28/foto-zbulohet-portreti-i-rralle-i-skenderbeut-me-shpate-ne-dore-dhe-helmete/

 

http://www.gazetadita.al/nje-portret-i-rralle-gjergj-kastriotit-ne-vitin-1660/

 

https://alpenews.al/zbulohet-portreti-rralle-skenderbeut-shpate-ne-dore-dhe-helmete/

 

http://www.botasot.info/historia-lajme/826943/portreti-i-rralle-i-gjergj-kastriotit-skenderbeut-me-shpate-ne-dore-dhe-helmeten-prane-kembeve-viti-1660/

 

http://www.americaneye.al/nje-portret-rralle-gjergj-kastriotit-ne-vitin-1660/

 

https://vloranews.net/portreti-rralle-gjergj-kastriotit-skenderbeut-shpate-ne-dore-dhe-helmeten-prane-kembeve/

 

http://maqedoniashqiptare.com/2018/01/portreti-i-rralle-i-gjergj-kastriotit-me-shpate-ne-dore-dhe-helmeten-prane-kembeve-viti-1660/

 

http://shqiperiaebashkuar.al/2018/01/portreti-i-rralle-i-gjergj-kastriotit-skenderbeut-me-shpate-ne-dore-dhe-helmeten-prane-kembeve-viti-1660/

 

http://www.nacionalalbania.al/2018/01/portreti-i-rralle-i-gjergj-kastriotit-skenderbeut-me-shpate-ne-dore-dhe-helmeten-prane-kembeve/

 

http://gazeta-shqip.com/lajme/2018/01/28/portret-i-rralle-i-skenderbeut-me-shpate-ne-dore-dhe-helmete/

 

http://360grade.al/7238/portreti-i-rralle-i-skenerbeut-ne-vitin-1660/

 

https://www.voal.ch/portreti-rralle-gjergj-kastriotit-skenderbeut-shpate-ne-dore-dhe-helmeten-prane-kembeve-viti-1660/

 

http://www.bota.al/2018/01/portreti-i-rralle-i-gjergj-kastriotit-skenderbeut-me-shpate-ne-dore-dhe-helmeten-prane-kembeve-viti-1660/

 

http://www.balkanweb.com/site/portreti-i-rralle-i-gjergj-kastriotit-skenderbeut-me-shpate-ne-dore-dhe-helmeten-prane-kembeve-viti-1660/

 

http://www.tetovanews.info/2018/01/portret-i-rralle-i-skenderbeut-me-shpate-ne-dore-dhe-helmete-foto/

 

http://www.titulli.com/index.php?m=post&s=46514

 

http://www.zgjohushqiptar.info/2018/01/nje-portret-i-rralle-gjergj-kastriotit_0.html

 

http://antpress.mk/portreti-rralle-gjergj-kastriotit-skenderbeut-shpate-ne-dore/

 

http://unejamshqiptar.njekomb.com/?p=6079

 

http://dardaniasacra.njekomb.com/?p=6189

 

http://autochthonous.njekomb.com/?p=6242

 

http://www.skenderbeu.info/2018/01/29/portreti-i-rralle-i-gjergj-kastriotit-skenderbeut-me-shpate-ne-dore-dhe-helmeten-prane-kembeve-viti-1660/