Opera News (1959) / Një fotografi e rrallë e mbretëreshës Geraldinë në Amerikë me artisten e famshme të përpunimit dhe dizajnimit të bizhuve Marianne OstierNga Aurenc Bebja*, Francë – 23 Qershor 2021

 

“Opera News” ka botuar, me 12 janar 1959, në faqen n°4, një fotografi të rrallë të mbretëreshës Geraldinë në Amerikë, të cilën, Aurenc Bebja, nëpërmjet Blogut “Dars (Klos), Mat – Albania”, e ka sjellë për publikun shqiptar :

 

Mbretëresha Geraldinë e Shqipërisë vizitoi Amerikën për herë të parë në dhjetor si e ftuara e Marianne Ostier, e cila ka realizuar tre kurora për të. Znj. Ostier e nderoi atë me një darkë në Sherry’s duke i paraprirë kështu shfaqjes “Les Contes d’Hoffmann – Përrallat e Hoffmann-it”.

 

 

* Çdo gazetë online apo print, çdo portal që merr këtë shkrim duhet të citojë autorin në fillim të shkrimit (Nga Aurenc Bebja, Francë) dhe burimin e informacionit në fund (Blogu © Dars (Klos), Mat – Albania), si dhe të vendosë linkun e burimit : https://www.darsiani.com/la-gazette/opera-news-1959-nje-fotografi-e-rralle-e-mbretereshes-geraldine-ne-amerike-me-artisten-e-famshme-te-perpunimit-dhe-dizajnimit-te-bizhuve-marianne-ostier/. Në rast të kundërt mos e publiko.

 

 

Publikuar në :

 

https://americaneye.al/nje-fotografi-e-rralle-e-mbretereshes-geraldine-ne-amerike/

 

https://www.balkanweb.com/opera-news-1959-nje-fotografi-e-rralle-e-mbretereshes-geraldine-ne-amerike-me-artisten-e-famshme-te-perpunimit-dhe-dizajnimit-te-bizhuve-marianne-ostier/

 

https://www.voal.ch/opera-news-1959-nje-fotografi-e-rralle-e-mbretereshes-geraldine-ne-amerike-me-artisten-e-famshme-te-perpunimit-dhe-dizajnimit-te-bizhuve-marianne-ostier/

 

https://www.kultplus.com/lajme/fotografia-e-rralle-e-mbretereshes-geraldine-ne-amerike-me-artisten-e-famshme-marianne-ostier/

 

https://alb-spirit.com/2021/06/23/opera-news-1959-nje-fotografi-e-rralle-e-mbretereshes-geraldine-ne-amerike-artisten-e-famshme-te-perpunimit-dhe-dizajnimit-te-bizhuve-marianne-ostier/

 

https://diasporashqiptare.al/2021/06/23/foto-mbreteresha-geraldine-ne-amerike-me-artisten-e-famshme-marianne-ostier/

 

https://dosja.al/opera-news-1959-nje-fotogaleri-e-rrale-e-mbretereshes-geraldine-ne-amerike-me-artisten-e-famshme-te-perpunimit-dhe-dizajnimit-te-bizhuve-marianne-ostier/

 

https://tirananews.al/nje-fotografi-e-rralle-e-mbretereshes-geraldine-ne-amerike-me-artisten-e-famshme-marianne-ostier/

 

https://konica.al/2021/06/mbreteresha-me-stilisten-e-kurorave-te-saj/

 

https://www.botasot.info/kultura/1613112/opera-news-1959-nje-fotografi-e-rralle-e-mbretereshes-geraldine-ne-amerike-me-artisten-e-famshme-te-perpunimit-dhe-dizajnimit-te-bizhuve-marianne-ostier/