Ekspozitë virtuale “Pranvera”Nga Sami Milloshi, Boston – 11 Prill 2022

 

Miq të nderuar,

 

Kjo është ekspozita ime e parë virtuale, qëkurse katër vjet më parë, unë nisa pikturën si aventurë vetjake.

 

Tetë prej punëve artistike janë të shitura dhe tre të dhuruara.

 

Ju ftoj në përurimin e saj përzemërsisht dhe mos i kurseni kritikat !

 

Have fun!