Flamur bala


Flamur Bala
Flamur Bala

Flamur R Bala, ka lindur në Klos, me 02.08.1964.

 

Në vitin 1988 u diplomua në Universitetin Shtetëror të Shkodrës, në fakultetin filologjik, dega Gjuhë Shqipe/Letersi. Punoi mësues në gjimnazin e Krastës Martanesh.

 

Nga viti 1995 u mor me biznes.

 

Gjatë jetës ka mbledhur materiale folklorike e gjuhësore për trevën e Klosit.

 

Në vitin 2000 u zgjodh kryetar i Bashkisë Klos.

 

Sot, ai është anëtar i Këshillit të Bashkisë Klos dhe aktivist në të gjitha aktivitetet sociale-kulturore të KryeMates.