Ditëlindja e Leka Zogut, fotografitë e veçanta të botuara në shtypin francez të 1939


N.M.T. Leka I - Mbreti i shqiptarëve (5 prill 1939 - 30 nëntor 2011)
N.M.T. Leka I - Mbreti i shqiptarëve (5 prill 1939 - 30 nëntor 2011)

Nga Aurenc Bebja*, Francë – 5 Prill 2019

 

Me rastin e ditëlindjes (5 prill 1939) së N.M.T. Leka Zogut, mbretit të shqiptarëve, Aurenc Bebja, nëpërmjet Blogut “Dars (Klos), Mat – Albania”, ka sjellë për publikun shqiptar pesë fotografi të veçanta, të botuara në shtypin francez të 1939 :

Leka Zogu në Stokholm (Paris-soir, 20 korrik 1939)

Leka Zogu në Stokholm (Paris-soir, 26 korrik 1939)

Leka Zogu në Stokholm (Ce soir, 26 korrik 1939)

Leka Zogu në Anvers (Ce soir, 9 gusht 1939)

Leka Zogu në Versailles (Le Figaro, 11 gusht 1939)

 

* Çdo gazetë online apo print, çdo portal që merr këtë shkrim duhet të citojë autorin në fillim të shkrimit (Nga Aurenc Bebja, Francë) dhe burimin e informacionit në fund (Blogu © Dars (Klos), Mat – Albania), si dhe të vendosë linkun e burimit : https://www.darsiani.com/la-gazette/ditelindja-e-leka-zogut-fotografite-e-vecanta-te-botuara-ne-shtypin-francez-te-1939/. Në rast të kundërt mos e publiko këtë shkrim.

 

 

Publikuar në :

 

https://americaneye.al/ditelindja-e-leka-zogut-fotot-e-rralla-te-botuara-ne-shtypin-francez-te-1939/

 

http://www.gsh.al/2019/04/05/fotot-e-rralla-te-mbretit-zog/

 

https://www.kultplus.com/trashegimia/disa-fotografi-te-vecanta-te-mbretit-zog-te-botuara-ne-shtypin-franceze/

 

https://gazetamapo.al/lindi-princi-i-kurores-si-e-priten-mediat-e-huaja-leka-zogun-foto/

 

https://www.voal.ch/ditelindja-e-leka-zogut-fotografite-e-vecanta-te-botuara-ne-shtypin-francez-te-1939/

 

https://www.botasot.info/speciale-lajme/1061795/ditelindja-e-leka-zogut-fotografite-e-vecanta-te-botuara-ne-shtypin-francez-te-1939/

 

https://www.koha.mk/foto-ditelindja-e-leka-zogut-1939/

 

http://www.njekomb.com/?p=194345

 

https://www.syri.net/arte-media/243114/ditelindja-e-leka-zogut-fotot-e-rralla-te-foshnjes-botuar-ne-shtypin-francez/

 

http://www.kohajone.com/2019/04/05/ditelindja-e-leka-zogut-fotot-e-rralla-te-botuara-ne-shtypin-francez/

 

https://balkanweb.com/ditelindja-e-leka-zogut-fotot-e-rralla-ne-shtypin-francez-te-39/

 

https://www.gazetaexpress.com/ditelindja-e-leka-zogut-fotot-e-rralla-ne-shtypin-francez-te-39/

 

http://www.tpz.al/2019/04/05/lindi-princi-zbulohen-fotot-e-rralla-te-leka-zogut-foshnje-foto/

 

https://kosova.info/ditelindja-e-leka-zogut-fotot-e-rralla-te-foshnjes-botuar-ne-shtypin-francezfoto/